Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 19 ani din Buzău a murit, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară. Impactul a fost atât de violent că motorul a zburat la 10 metri

Sfârşit dramatic pentru o tânără de doar 19 ani, care şi-a găsit sfârşitul în drum spre casă. Fata venea din Bucureşti şi se îndrepta spre Ruşeţu, când, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de o autoutilitară. Mai târziu şi celălalt şofer, un bărbat de 46 de ani, şi-a pierdut viaţa. 

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 10:51

Impactul a fost atât de violent încât motorul maşinii a zburat la 10 metri distanţă de autoturismul avariat. Tânăra a murit pe loc. Bărbaţii care se aflau în utilitară au fost răniţi, iar ulterior au fost transportaţi la spital. Şoferul autilitarei, în vârstă de 46 de ani, a murit la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ce spun anchetatorii

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 19 ani, din Rușețu și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer de 46 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței, respectiv cu rănirea celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 31 de ani, de asemenea din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără de 19 ani din Buzău a murit, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară. Impactul a fost atât de violent că motorul a zburat la 10 metri