Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a înjunghiat soţul şi l-a filmat în timp ce moare. Judecătorii au eliberat-o din arest, deşi şi-a recunoscut crima

O tânără de 21 de ani din judeţul Vaslui şi-a ucis soţul cu mai multe lovituri de cuţit, apoi l-a filmat pe acesta cum îşi dă ultima suflare. Procurorii au cerut arestarea femeii pentru omor, mai ales că şi-a recunoscut fapta, dar judecătorii au decis că nu reprezintă un pericol public, iar măsura arestului nu se impune în acest caz.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 15:48

O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a înjunghiat soţul şi l-a filmat în timp ce moare. Judecătorii au eliberat-o din arest, deşi şi-a recunoscut crima
- Profimedia

Femeia a fost reţinută de poliţiştii din comuna Gârceni pe 25 mai sub acuzaţia de omor. La acel moment, tânăra de 21 de ani era suspectată că şi-a ucis soţul pe fondul consumului de alcool. Mai exact, bărbatul i-a reproşat că nu are grijă de copil cât el este plecat la muncă şi că stă mai tot timpul beată. S-a iscat imediat un scandal între cei doi care a degenera rapid. Femeia a pus mâna pe un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat soţul de două ori în abdomen.

Şi-a recunoscut fapta în timpul anchetei

Tânăra şi-a spălat apoi hainele pline de sânge, precum şi cuţitul. Şi-a sunat mama să-i povestească ce s-a întâmplat, dar nu a sunat şi la Ambulanţă. În schimb, până a ajuns mama ei, femeia şi-a filmat soţul cum agonizează. Într-un final a sunat şi la 112, dar după 90 de minute de resuscitare continuă, medicii au declarat decesul. Aceştia au precizat şi că dacă ar fi fost anunţaţi mai din timp, bărbatul ar fi avut şanse foarte mari de a supravieţui. La sosirea echipajelor de poliţie, femeia a declarat că bărbatul în vârstă de 28 de ani şi-a provocat singur rănile.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, iar ancheta acestuia a pus cap la cap întreaga poveste. După ce i-au fost prezentate toate probele, inclusiv filmarea pe care chiar a făcut-o, femeia şi-a recunoscut fapta. A fost reţinută imediat, dar judecătorii au decis că tânăra nu reprezintă un pericol public şi nu se impune măsura arestului. În schimb, ea a fost plasată în arest la domiciliu.

Rudele victimei sunt sfâşiate de durere. "S-au luat la ceartă din cauza copilului cel mai mic, de 3 ani. Venit acasă de la muncă, fratele meu i-a cerut să schimbe băiatul că era murdar şi să-l spele. Numai că ea are probleme mari cu alcoolul şi atunci era băută. S-a supărat că i-a cerut să-l schimbe şi a început cearta şi a sărit la bătaie. Totul a avut loc în interiorul locuinţei. După ce a fost înjughiat, fratele meu a reuşit să iasă afară şi acolo l-a găsit tata, prăbuşit la pământ. Avea două tăieturi. Ea a intrat înapoi în casă şi s-a spălat pe mâini, în găleata plină cu apă şi s-a dus şi s-a schimbat, de parcă nu s-a întâmplat nimic. În loc să sune la ambulanţă, ea îl filma pe fratele meu cum se zbate între viaţă şi moarte şi a sunat-o pe maică-sa, la Fereşti. A aşteptat-o să vină şi tot nu sunase după ajutor. A făcut-o, în schimb, un vecin. Medicii veniţi la faţa locului au spus că, dacă suna mai repede, fratele meu avea şanse să trăiască", povestesc rudele victimei, potrivit cotidianului Vremea Nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a înjunghiat soţul şi l-a filmat în timp ce moare. Judecătorii au eliberat-o din arest, deşi şi-a recunoscut crima