Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O tânără de 25 de ani s-a înecat în mare, la Constanța. Înainte de tragedie, turiştii ar fi văzut-o făcând sărituri de pe dig

O nouă tragedie la malul mării. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! O tânără de 25 de ani a murit, duminică după-amiază, după ce a fost scoasă inconştientă din mare, pe o plajă din Constanţa. Medicii s-au chinuit zeci de minute să o salveze, însă efortul lor a fost în zadar.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 08:14

O tânără de 25 de ani, care se afla în vacanţă pe o plajă din Constanţa, a fost scoasă din valuri de către un turist. Inconştientă, fata a ajuns pe mâna salvamarilor, care au început imediat manevrele de resuscitare. În ajutorul lor a sosit şi un echipaj SMURD, însă, în ciuda tuturor eforturilor, tânăra nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Tânăra a făcut sărituri de pe dig, înainte de tragedie

Deşi steagul roşu nu era arborat, mai mulţi turişti ar fi văzut-o pe tânăra de 25 de ani în timp ce făcea sărituri de pe dig. Cu câteva ore înainte de producerea tragediei, un bărbat a fost salvat după ce a fost la un pas de înec.   

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O tânără de 25 de ani s-a înecat în mare, la Constanța. Înainte de tragedie, turiştii ar fi văzut-o făcând sărituri de pe dig