Antena Meniu Search
x

O tânără de 26 de ani din Vaslui, însărcinată în 4 luni, a murit la spital din cauza sărăciei. Iuliana era aşteptată acasă de 2 copii care vor creşte acum fără mamă

Durere fără margini într-o familie săracă din comuna vasluiană Epureni. O tânără de 26 de ani, care era însărcinată în patru luni, a murit la spital din cauza sărăciei.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 18:47

Acasă, Iuliana era aşteptată de doi copii, dar şi de soţul său Dan. Acum, o fetiţă de 5 ani şi un băiat de aproape doi ani, vor creşte fără mamă.

A murit din sărăcie

Iuliana a început să se simtă rău pe 4 noiembrie şi să se sufoce. Soţul său a sunat la 112 şi a cerut ajutpr. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie bilateralã interstiţială acută. În urma analizelor, medicii au luat în considerare să o transfere la ATI reanimare, unde a fost pusă pe ventilator pentru a putea respira, însă în scurt timp a trebuit să fie intubată, deoarece nu mai putea nici asa să respire, scrie Vremea Nouă. Din păcate, Iuliana n-a rezistat si, pe 5 noiembrie seara, a murit la ATI!

Familia este extrem de săracă şi nici măcar nu au bani ca să o înmormânteze. Dan, soţul Iulianei, este bolnav de inimă şi nu poate lucra. O asociaţie încearcă să strângă bani pentru cele necesare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O tânără de 26 de ani din Vaslui, însărcinată în 4 luni, a murit la spital din cauza sărăciei. Iuliana era aşteptată acasă de 2 copii care vor creşte acum fără mamă