Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din Alba a rămas fără bijuterii după ce i s-a promis că i se va ghici viitorul. Ce a primit în schimb

O tânără din Alba a fost păcălită de către o femeie din Argeş care i-a promis că îi va ghici viitorul, cerându-i să-şi pună bijuteriile din aur ce le avea asupra sa într-o batistă şi restituindu-i o bucată de material textil similar, în care se aflau o piatră şi mai multe fragmente de hârtie.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 14:35

O tânără din Alba a rămas fără bijuterii după ce i s-a promis că i se va ghici viitorul. Ce a primit în schimb O tânără din Alba a rămas fără bijuterii după ce i s-a promis că i se va ghici viitorul. Ce a primit în schimb - Shutterstock

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat, marţi, o femeie de 58 de ani, din Merişani, judeţul Argeş, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, care a fost semnalată poliţiei în urmă cu o săptămână.

"În sarcina acesteia s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 10 septembrie, ar fi abordat o femeie de 31 de ani, pe o stradă din Alba Iulia, şi i-ar fi propus să îi ghicească viitorul, cerându-i să-şi pună bijuteriile din aur ce le avea asupra sa într-o batistă. Ulterior, i-ar fi restituit persoanei vătămate o bucată de material textil similară, în care se aflau o piatră şi mai multe fragmente de hârtie, cerându-i să nu se uite în interiorul acesteia, o perioadă de timp, pentru a se asigura reuşita prezicerii", se arată în comunicat.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Argeş, domiciliul femeii a fost percheziţionat în cursul zilei de marţi. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei. Cercetările sunt continuate, precizează sursa citată.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O tânără din Alba a rămas fără bijuterii după ce i s-a promis că i se va ghici viitorul. Ce a primit în schimb