Antena Meniu Search
x

O tânără din Bihor şi-a înjunghiat mortal propriul tată cu un cuţit. De la ce a pornit totul

Caz şocant în Bihor. O tânără de 34 de ani şi-a omorât tatăl cu multiple lovituri de cuţit. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus, vineri, începerea urmăririi penale faţă de aceasta.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:42

O tânără din Bihor şi-a înjunghiat mortal propriul tată cu un cuţit. De la ce a pornit totul
O tânără din Bihor şi-a înjunghiat mortal propriul tată cu un cuţit. De la ce a pornit totul - Shutterstock

Femeia a fost reţinută, pentru 24 de ore, iar astăzi procurorii au formulat propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, remis Agerpres.

De la ce a pornit totul

Din mijloacele de probă administrate în cauză, a rezultat că în data de 10 august, în timp ce se aflau la domiciliul din comuna bihoreană Ineu, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, suspecta C.E.E. l-a agresat pe tatăl ei, victima C. LI. G., aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă de timp.

Potrivit presei locale, bărbatul atacat cu un cuţit de fiica sa şi care a decedat, îşi întreţinea singur soţia bolnavă, fiica şi cei trei nepoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O tânără din Bihor şi-a înjunghiat mortal propriul tată cu un cuţit. De la ce a pornit totul