Antena Meniu Search
x

O tânără din Slatina şi-a ucis în bătaie bunica octogenară. Bătrâna şi-a dat ultima suflare pe un pat de spital

O femeie în vârstă de 29 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost reținută, fiind acuzată că și-a bătut bunica, în locallitatea Găneasa, până când a lăsat-o inconștientă. Victima, în vârstă de 86 de ani, a fost dusă la spital, dar a murit în scurt timp.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 08:06

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Olt, polițiștii au fost sesizați, în seara de 30 mai, prin apel 112, că o femeie a fost găsită inconștientă în curtea locuinței sale, din comuna Găneasa, județul Olt.

Şi-a ucis în bătaie bunica

Oamenii legii au identificat victima în vârstă de 86 de ani. Aceasta a fost preluată de echipaj medical pentru îngrijiri medicale de specialitate, însă la scurt timp a decedat. Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru necropsie, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Vezi și

„În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit faptul că femeia prezenta mai multe leziuni, iar între acestea și deces există legătură de cauzalitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, transmite, miercuri, Poliția Olt.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost reţinută

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au identificat o tânără de 29 de ani, din municipiul Slatina, bănuită că a bătut-o pe femeie până la moarte. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că agresoarea este nepoata femeii decedate.

Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânăra de 29 de ani. Aceasta a fost dusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentată Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » O tânără din Slatina şi-a ucis în bătaie bunica octogenară. Bătrâna şi-a dat ultima suflare pe un pat de spital