Antena Meniu Search
x

O tânără însărcinată în 5 luni a fost BĂTUTĂ cu SĂLBĂTICIE de soţul ei: 'Asta e 1% pe lângă tot ce îmi face!'

O tânără, însărcinată în cinci luni, a postat un mesaj disperat pe Facebook, după ce a fost bătută cu sălbăticie de soţul ei. Femeia a postat pe reţeaua de socializare mai multe imagini şocante şi convorbiri în care spune cum este ameninţată atât ea, cât şi familia ei.

O tânără, însărcinată în cinci luni, a postat un mesaj disperat pe Facebook, după ce a fost bătută cu sălbăticie de soţul ei.

Femeia a postat pe reţeaua de socializare mai multe imagini şocante şi convorbiri în care spune cum este ameninţată atât ea, cât şi familia ei.

Tânăra s-a plâns că este urmărită, iar familia ei este ameninţată. Potrivit ecopolitic.ro, femeia locuieşte în Târgu Jiu, iar familia ei într-o comună din judeţul Gorj.

"Aşa arată o femeie însărcinată în 5 luni, o femeie 'iubită' atât de mult de bărbatul său. Un bărbat care tot pretinde că are un copil, dar atunci când încă nu venise pe lume de ce nu s-a gândit la asta? Un bărbat care tot se duce pe la Protecţia Copilului cu scopul de a mi-l lua. Păi cum poate un astfel de om să creacă un copil? Am făcut totul public acum, ca să vadă toată lumea că acest specimen nu se poate numi om", a scris tânăra pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără însărcinată în 5 luni a fost BĂTUTĂ cu SĂLBĂTICIE de soţul ei: 'Asta e 1% pe lângă tot ce îmi face!'