Antena Meniu Search
x

Tânăra mamă care a dispărut alături de fiul ei de un an a fost găsită. Plecase în parc cu băiețelul și nu s-a mai întors acasă

Tânăra de 18 ani care a dispărut împreună cu fiul ei de un an a fost găsită. Denisa și fiul ei au fost găsiți în siguranță. Fata a fost dată dispărută după ce aceasta a spus că se duce cu copilul în parc și nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 17:07

O tânără mamă a dispărut în București. Denisa a plecat în parc cu fiul ei de un an şi nu s-a mai întors - Politia Capitalei

UPDATE: Tânăra de 18 ani, care fusese dată dispărută împreună cu copilul în vârstă de un an, a fost găsită, marţi, cu sprijinul cetăţenilor, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au apelat la cetăţeni pentru găsirea unei tinere care, pe 3 noiembrie, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc împreună cu fiul său în vârstă de un an, şi nu a mai revenit.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

"La data de 5 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariţia unei tinere, care în cursul zilei de 3 noiembrie a.c., a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc, împreună cu fiul său minor, în vârstă de un an şi nu a mai revenit până în prezent", au transmis, marți, prin intermediul unui comunicat, reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Pe acelaşi subiect

Tânăra dispărută se numeşte Denisa Felicia Sachelarescu.

Semnalmente:

- înălţime: 1,60 m, greutate 55 kg, faţă ovală, ten alb, păr negru, ochi negri.

La data dispariţiei purta haine de culoare neagră. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânăra mamă care a dispărut alături de fiul ei de un an a fost găsită. Plecase în parc cu băiețelul și nu s-a mai întors acasă