Antena Meniu Search
x

Video O ucraineancă şi-a ucis soţul, într-un apartament din Bucureşti. După ce l-a înjunghiat până la moarte, femeia a sunat la 112

Crimă în sânul unei familii de ucraineni, refugiată în România. O femeie de 68 de ani şi-a înjunghiat şi ucis soţul de 71 de ani, seara trecută. Totul s-a petrecut într-un apartament din Bucureşti. Femeia şi-a recunoscut fapta şi chiar ea a sunat la poliţie. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.03.2024, 14:12

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 22.00. Cei doi soţi se aflau în locuinţa lor din sectorul 6 al Capitalei, iar în urma unui conflict spontan, femeia a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat în piept pe soţul său, un cetăţean ucrainean în vârstă de 71 de ani.

Imediat după ce şi-a dat seama de ceea ce a făcut, femeia a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii au ajuns în scurt timp la faţa locului. La fel şi echipajele de salvare, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Plaga provocată în urma înjunghierii i-a fost fatală.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi urmează să ajungă în faţa procurorilor cu măsura de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unei inculpate (cetățean ucrainean în vârstă de 68 de ani) cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului.

​În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: În data de 09.03.2024, în jurul orei 22.10, aflându-se în locuința comună situată într-un bloc din sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în piept pe soțul său (cetățean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp. 

Serviciile de urgență au fost anunțate chiar de inculpata care a apelat numărul 112, iar procurorul și polițiștii s-au deplasat la imobil și au efectuat cercetarea locului faptei. Examinarea cadavrului la fața locului a relevat plaga ce a provocat decesul. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București, în vederea efectuării autopsiei medico-legale. Inculpata a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză urmează a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. ​Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O ucraineancă şi-a ucis soţul, într-un apartament din Bucureşti. După ce l-a înjunghiat până la moarte, femeia a sunat la 112