Antena Meniu Search
x

Video Românul bătut şi umilit de mascaţi, după ce a fost confundat cu criminalul lui Adrian Kreiner, vrea dreptate. Şi acum este strigat de vecini "băiatul cu crima"

Confundat cu unul dintre asasinii omului de afaceri din Sibiu, omorât în bătaie, zidarul din Dolj îşi caută dreptatea. La patru luni de când a fost săltat nevinovat, Laurenţiu povesteşte în detaliu cum a fost torturat sub ochii soţiei şi ai copilului. A depus plângere penală împotriva agenţilor care l-au luat cu forţa şi speră ca justiţia să facă dreptate. 

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 19:37

Vezi și

Teama şi revolta nu au trecut după patru luni de la incident. Bărbatul a depus plângere împotriva celor care l-au bătut şi umilit. Îşi aminteşte, ca într-un film de groază, fiecare detaliu din acea seară.

Bărbatul povesteşte că a fost bătut până i-au sărit pantofii din picioare

Laurenţiu - victimă: Câteodată îmi aduc aminte şi îmi e greu, dar ce să fac. Când am fost la IML mi-au luat semnele de pe mâini, de la gură, de la buze şi mi-au zis să merg la Spitalul nr. 1 să facă analizele să nu am ceva pe la spate, pe la coaste. 

În plângere, Laurenţiu povesteşte că a fost bătut atât de cumplit încât pantofii şi ciorapii i-au zburat din picioare. Deşi le-a spus că este nevinovat, bărbatul a fost luat în râs de mascaţi. 

Pe acelaşi subiect

Laurenţiu - victimă: La Craiova cand i-am întrebat de ce m-au luat, au zis că ai mers cu motoreta fără cască, te băgăm la puşcărie 20 de ani.

Poliţiştii şi-au dat seama că au arestat persoana greşită de abia 12 ore mai târziu

După 12 ore de audieri, procurorii şi-au dat seama că au în faţă un om nevinovat. Bărbatul a fost lăsat liber şi s-a întors acasă la soţia şi copilul care asistaseră la întreaga scenă. 

Sorina - soţia Laurenţiu: Pe drum mergeam, se uita toată lumea la noi. Si acum spune lumea asta e nevasta băiatului ăla. Sau dacă il vede pe el: tu nu cumva esti baiatul cu crima de la Sibiu? Ba da, eu sunt.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate în propria vilă din Sibiu, la începutul lunii noiembrie. Din cauza rănilor, a murit la spital. Atacatorii, toţi cu antecedente penale, au fugit imediat din ţară şi au fost identificaţi după câteva zile. Doi dintre ei au fost prinşi. Într-un caz similar, o femeie de 78 de ani din Statele Unite a fost despăgubită cu 3,8 milioane de dolari după ce "mascații" au intrat din greșeală în casa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Românul bătut şi umilit de mascaţi, după ce a fost confundat cu criminalul lui Adrian Kreiner, vrea dreptate. Şi acum este strigat de vecini "băiatul cu crima"