Antena Meniu Search
x

Video "Oameni bătrâni trăgeau săracii sacoșele. De groază!" Zeci de călători au luat-o la pas, pe calea ferată, după ce trenul care îi aducea la București s-a defectat în câmp

Zeci de călători ai unui tren care trebuia să ajungă de la Craiova la București au mers pe jos aproape un kilometru pe calea ferată, după ce garnitura a rămas blocată în câmp. Oamenii spun că nu este prima dată când păţesc asta. Mai mult, acuză CFR că trenul ar fi plecat defect în cursă. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 13:46

Vezi și

Peste 60 de călători erau în trenul Regio-Expres care ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti în această dimineaţă. Trenul a plecat la ora 3 şi 41 de minute din Craiova. 

După cinci opriri, acesta a rămas blocat pe câmp, în judeţul Argeș. Între staţiile Costești și Pitești oamenii au aşteptat două ore în vagoane. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeie: Să stai în tren...Întuneric, aer de nicăieri, lumină de nicăieri. Şi am plecat pe jos, da, da. Toți, am plecat pe jos.

Pe acelaşi subiect

Un kilometru au parcurs pe jos, pe şinele de tren, până au ajuns la stradă. Acolo, au aşteptat alte 45 de minute, pe marginea drumului, până când un autocar a venit să îi ducă până în Piteşti. Un drum pe care l-ar fi parcurs în trei ore s-a transformat în coşmar. 

Femeie: Nu e prima oară când se întâmplă şi nu ia nimeni nicio măsură. Erau oameni bătrâni, plecau la București, la control, la medic, cu sacoşele, trăgeau săracii, erau... ce să mai, de groază. 

Bărbat: Nu se poate, trebuia să ajung la servciu la ora 7, am sunat, e a doua oară când se întâmplă. Nu spun de fiecare dată, nu ajung, că întârzii, ajung la 7, ajung la 9. Oricum, a plecat defect din Slatina. A spus că merge cu un motor. Patru mecanici n-au avut ce săi-i facă.

 Din Piteşti, călătorii care voiau să ajungă în Capitală au luat un alt tren. Au ajuns la destinaţie cu o întârziere de trei ore. Oamenii au făcut sesizări şi au cerut să li se returneze banii pe bilete. Deocamdată, CFR Călători nu a dat punctul de vedere solicitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Oameni bătrâni trăgeau săracii sacoșele. De groază!" Zeci de călători au luat-o la pas, pe calea ferată, după ce trenul care îi aducea la București s-a defectat în câmp