Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oameni salvaţi de la moarte din mijlocul Dunării îngheţate. Imagini spectaculoase de la intervenţie (Video)

Opt oameni izolaţi pe Insula Mică a Brăilei, rămaşi fără mâncare, au fost salvaţi de polţiştii de frontieră şi aduşi la mal.

de Redactia Observator

la 28.02.2018 , 17:09

Oameni salvaţi de la moarte din mijlocul Dunării îngheţate. Imagini spectaculoase de la intervenţie (Video) - Poliţia de Frontieră

Opt oameni izolaţi pe Insula Mică a Brăilei, rămaşi fără mâncare, au fost salvaţi de polţiştii de frontieră şi aduşi la mal.

În jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au intervenit, cu o ambarcaţiune rapidă, pentru a salva 8 persoane care rămăseseră izolate şi fară alimente în Insula Mică a Brăilei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Articolul continuă după reclamă

"Doi poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Brăila s-au deplasat cu ambarcaţiunea rapidă de intervenţie proiect ONIX 26SD la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, în zona kilometrului 5, pe braţul Vâlciu, fluviul Dunărea, de unde au preluat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26-59 de ani, muncitori la societatea care are ca obiect de lucru exploatarea forestieră", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În jurul orei 13.40, aceiaşi poliţişti au intervenit şi au preluat alţi patru angajaţi ai aceleiaşi societăţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 66 de ani, de la un alt punct de lucru.

"Persoanele au fost transportate în siguranţă la trecerea BAC de pe raza localităţii Gropeni de unde au fost preluate de colegi, urmând sa fie conduse la domiciliu. De asemenea, pe timpul misiunilor îndeplinite, poliţiştii de frontieră au dus paznicilor celor două puncte de lucru, rămaşi pe insulă, alimente şi bunuri necesare primite de la reprezentanţii societăţii angajatoare", au explicat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Oameni salvaţi de la moarte din mijlocul Dunării îngheţate. Imagini spectaculoase de la intervenţie (Video)