Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu vorbeşte despre secretele din TV: „Nu mi-a fost deloc uşor...”

Prezentatoarea Observatorului Special este una dintre cele mai plăcute prezenţe de pe micul ecran autohton. Însă, pentru a ajunge aici a fost nevoie de multă muncă.

 Prezentatoarea Observatorului Special este una dintre cele mai plăcute prezenţe de pe micul ecran autohton. Însă, pentru a ajunge aici a fost nevoie de multă muncă.

Prima zi trăită de Octavia Geamănu în Capitală nu a fost deloc plăcută. Totul se întâmpla în urmă cu 7 ani pe o zi ploiasă şi plină de peripeţii.

“Pe 1 martie s-au împlinit şapte ani, deşi îmi pare mai degrabă o eternitate. Imaginea e ca cea a zilei de ieri: vânt teribil care complota cu praful străzilor încât îmi ajungea într-una în ochi, eu pe tocuri alergând după autobuzul 335, din când în când ploaie, o maşină roşie trecând printr-o baltă şi stropindu-mă pe rochiţa cea albă, 9 ore de aşteptare pentru a vorbi cu redactorul şef al Observatorului de-atunci, nervi, supărare, telefon descărcat şi totuşi, undeva, într-un colţ al meu, optimisul ca orice-ar fi, într-un final va fi bine” a spus Octavia.

Când vine vorba de sfaturi pentru tinerele care visează la o carieră în televiziune, Octavia preferă să spună ce a ajutat-o pe ea să ajungă und este astăzi.

“Mie nu mi-a fost deloc uşor să parcurg drumul spre un jurnal în prime time. Sunt 10 ani de când lucrez la Antena 1. În tot acest timp m-au însoţit sinceritatea, ambiţia nemărginită, optimismul, câţiva oameni buni care au crezut şi cred în mine şi sprijinul moral al familiei. Şi, am simţit de multe ori că m-a îmbrăţişat şi norocul”, a mai spus Octavia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Octavia Geamănu vorbeşte despre secretele din TV: „Nu mi-a fost deloc uşor...”