Antena Meniu Search
x

Video Imagini de la casa groazei din Sighet, unde un tată și-ar fi ascuns fiul mort în cușca câinelui, pentru a-i încasa indemnizația de handicap și alocația

Descoperire șocantă, seara trecută, în Sighetu Marmaţiei, județul Maramureș, acolo unde un băiat de 14 ani a fost găsit mort, în curtea tatălui său. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. Trupul neînsuflețit al adolescentului era ascuns în cuşca câinelui, iar vecinii îl suspectează pe bărbat că nu a anunțat decesul fiului său mai bine de o lună, pentru a continua să încaseze alocația și indemnizația de handicap.

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 13:55

Vezi și

Detaliile în acest caz sunt înfiorătoare.

Seara trecută, polițiștii au descoperit cadavrul băiatului în cușca câinelui.

Alarma a fost dată de către un vecin, care a sunat la 112  anunțând că nu a mai văzut băiatul de o lună și crede că i s-a întamplat ceva.

Trupul neînsuflețit al băiatului era într-un sac de plastic

Pe acelaşi subiect

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă  a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani. Corpul neînsufleţit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize psihiatrice”, a transmis IPJ Maramureş. 

Vecinii spun că tatăl nu a anunțat autoritățile despre decesul adolescentului, pentru că voia să încaseze în continuare indemnizația de handicap a băiatului, care se ridică la 1.520 de lei. 

Fratele mai mare a stat cu băiatul mort în casă, timp de o lună

Astăzi, la casa groazei a fost adus de polițiști tatăl adolescentului mort. Urmează ca în această după-amiză, procurorii să facă încadrarea faptei și să anunțe ce anume riscă tatăl copilului.

De asemenea, a fost finalizată și autopsia, iar medicii vorbesc despre o neglijență, nu despre o crimă.

Cert este că, timp de o lună, băiatul de 14 ani a fost ținut mort în casă, acolo unde locuia și fratele lui în vârstă de 16 ani, relatează reporterul Observator Simona Vasiac. În tot acest timp, tatăl și iubita acestuia au dormit în mașina din curte. Se pare că trupul neînsuflețit a fost mutat aseară în cușca câinelui.

Verificările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini de la casa groazei din Sighet, unde un tată și-ar fi ascuns fiul mort în cușca câinelui, pentru a-i încasa indemnizația de handicap și alocația