Antena Meniu Search
x

Video Oferte tentante pentru vacanţele de Paşte şi de 1 Mai: de la munte, la mare, hotelierii oferă pachete atractive pentru turişti

Paştele, la munte sau la mare? Oferte tentate sunt peste tot şi cum nu mai avem mult timp să ne hotărâm, reporterii Observator au căutat cele mai bune locuri. În Poiana Braşov, se prelungeşte sezonul de schi, iar la mare rezervările în cluburi s-au epuizat deja pentru vacanţa de 1 Mai.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 20:20

Vezi și

Adrenalină pe pârtie, distracţie la hotel şi ospăţ pentru gurmanzi. Este oferta tentantă din Poiana Braşov pentru turiştii care vor veni de Paşte. Aşa arată tabloul invitaţiei de Paşte la munte. Sunt practic două anotimpuri în acelaşi loc. Iarna cu zăpadă suficient de bună pe pârtie pentru amatorii de schi şi snowboarding şi primăvara cu tot ce aduce frumos în jurul nostru. La un hotel de trei stele, pachetul de Paşte porneşte de la 2.800 de lei pentru două persoane. Acesta include două nopţi de cazare şi şapte mese, printre care cina festivă de Paşte şi prânzul pascal. Pentru un apartament, o familie cu doi copiii plăteşte 3.500 de lei. Jumătate dintre locuri sunt deja ocupate.

Cine vrea la mare, a început deja să testeze... apele

"Acces la spa, acces la spaţiul de joacă interior şi exterior, sală de ping-pong, biliard, darts. Muzică live", a declarat Gabriel Roșca, director de hotel. La un alt hotel, directorul speră ca în săptămâna mare tot mai mulţi turişti să aleagă un sejur la munte. "La acest moment, avem un grad de ocupare de aproximativ 65%, dar ne aşteptăm ca timpul frumos să ne ajute şi să avem şi rezervări de ultim moment", a declarat Laura Ursu, director de hotel.

Cine vrea la mare, a început deja să testeze... apele. "Pentru Paşte am pregătit un pachet cu preţuri pornind de la 2.040 de lei. Include toate mesele, o cină festivă, surprize în camere la check-in şi acces la microrezervaţie şi delfinariu", a declarat Elena Drăghici, manager hotel de 4 stele. De Paşti, în sudul litoralului, preţurile pornesc de la 110 lei camera pe noapte - la un hotel de trei stele. Pentru 1 Mai, tariful e ceva mai mare. Doar că anul acesta, turiştii nu se mai uită la bani când vine vorba de distracţia de Ziua Muncii. "Cel puţin pentru sâmbătă nu mai avem mese disponibile. Este primul weekend după doi ani în care într-adevăr ne vom distra până dimineaţă", a declarat Anca Gheauru, manager club Mamaia. În cluburi, atmosfera va fi asigurată de DJ de renume. "O să ţinem deschis după petrecerea de 1 mai, să continuăm sezonul în forţă", a declarat Mihai State, administrator club Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Oferte tentante pentru vacanţele de Paşte şi de 1 Mai: de la munte, la mare, hotelierii oferă pachete atractive pentru turişti