Antena Meniu Search
x

Ofițer de poliție din Reghin, reținut pentru trafic de influență și șantaj

Un ofițer de poliție din Reghin a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de trafic de influență și șantaj.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.10.2020, 17:24

Ofițerul de poliție din Reghin ceruse sume importante de bani ca mită
Ofițerul de poliție din Reghin a fost propus pentru arestare preventivă - Hepta - imagine ilustrativă
  • Ofițerul de poliție ar fi cerut șpagă 6.750 de euro și 3.300 de lei.
  • Ofițerul de poliție și-ar fi amenințat un coleg.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Ofițerul de poliție a fost reținut în urma a două denunțuri depuse de doi cetățeni din Mureș, dar și a unui denunț depus de un alt polițist din Reghin.

Inițial, ofițerul de poliție vizat de dosarul penal a cerut celor doi cetățeni din Mureș 6.750 de euro și 3.300 de lei pentru a-i ajuta să obțină soluții favorabile în dosarele penale în care erau vizați.

Din sumele amintite, ofițerul de poliție ar fi primit 1.750 de euro și 3.300 de lei, înainte ca persoanele din Mureș să depună denunțuri la Serviciul Județean Anticorupție Mureș.

Ulterior, colegul ofițerului de poliție ar fi depus denunț împotriva acestuia, acuzându-l de șantaj, respectiv că l-ar fi amenințat cu dezvăluirea unor fapte compromițătoare dacă nu îl susținea în demersul său.

Magistrații de la Tribunalul Mureș urmează să decidă dacă în acest caz se impune arestarea preventivă a ofițerului de poliție pentru 30 de zile.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Ofițer de poliție din Reghin, reținut pentru trafic de influență și șantaj