Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri Eduard Martin a fost reţinut de procurorii DNA într-un dosar de evaziune fiscală

Omul de afaceri Eduard Martin, administratorul societăţii de salubrizare Polaris M Holding, a fost reţinut, noaptea trecută, de procurorii DNA Bucureşti.

Eduard Martin a fost reţinut de procurorii DNA într-un dosar de evaziune fiscală

Omul de afaceri Eduard Martin, administratorul societăţii de salubrizare Polaris M Holding, a fost reţinut, noaptea trecută, de procurorii DNA Bucureşti.

Reținerea lui Eduard Martin, fost deputat PSD de Constanța, s-a întâmplat imediat după ce, ieri, Consiliul Local Municipal Constanța, în urma unei ședințe extraordinare, a aprobat  încheierea unei tranzacții judiciare dintre municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding în scopul stingerii unui litigiu aflat pe rolul Curții de Apel Iași.

După mari tensiuni politice, consilierii locali, mai puțin cei ai PMP, au aprobat astfel ca municipiul Constanța, prin primar, să pună în executare o senință civilă din 2012 prin plata sumei de 14 milioane de euro, datorie către Polaris.

În schimb, Polaris renunța la executarea sumei de 92 milioane de euro, reprezentând penalități de întârziere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Omul de afaceri Eduard Martin a fost reţinut de procurorii DNA într-un dosar de evaziune fiscală