Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, audiat în Comisia de Control a SRI: 'Am fost interceptat de SRI timp de 5 ani'

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost audiat în Comisia parlamentară de control a activităţii SRI.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost audiat în Comisia parlamentară de control a activităţii SRI.

"Am un set de documentele pe care vreau să le depun azi în comisie, referitor la toată perioada asta 2009-2015 în care am fost supus unor măsuri de supraveghere din partea binomului SRI-DNA.

Cinci ani de zile m-au interceptat zi de zi, audio, video, foto, email, tot. După care mi-a inventat DNA nişte dosare cu ajutorul unor martori vulnerabili sau chiar cu oameni sub acoperire. Sunt documentele din dosarele publice ajunse în instanţă, unele din dosarele mele", a declarat omul de afaceri.

Sorin Strutinsky afirmă că a fost interceptat inclusiv pe mandate de siguranţă naţională, deşi nu i s-a comunicat nimic

"Nu ştiu să fi făcut fapte care să fi afectat securitatea naţională. Cer comisiei SRI să clarifice implicarea SRI", a mai precizat omul de afaceri.

Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky este judecat în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA, el fiind acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Omul de afaceri Sorin Strutinsky, audiat în Comisia de Control a SRI: 'Am fost interceptat de SRI timp de 5 ani'