Antena Meniu Search
x

Galerie foto Opel făcut praf, după ce s-a izbit de un copac, în Botoşani. Doi soţi de 50 de ani, victime în accident

Doi soţi de 50 de ani au fost răniţi în urma unui accident care a avut loc joi în dreptul staţiunii Popăuţi din judeţul Botoşani.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 16:45

Potrivit ISU Botoşani, autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului femeia, pasageră pe scaunul din dreapta șoferului, a rămas încarcerată.

Doi soţi, răniţi într-un accident rutier

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

După ce echipajul SMURD a stabilizat victima, pompierii au extras-o din autoturism, tăind portierele și stâlpul de susținere. Aceasta era conștientă și va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Opel făcut praf, după ce s-a izbit de un copac, în Botoşani. Doi soţi de 50 de ani, victime în accident