Antena Meniu Search
x

Oprit de jandarmi pentru că îşi plimba câinele fără botniţă, un bărbat a fost prins transportând droguri în zona Gării de Nord

Un bărbat a fost prins, ieri seară, de jandarmii bucureşteni, în timp ce transporta droguri în zona Gării de Nord. Oamenii legii au devenit suspicioşi, după ce tânărul a avut un comportament ciudat în timpul discuţiilor pentru care fusese oprit deoarece câinele pe care îl plimba nu avea botniţă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.11.2021, 15:58

Bărbatul a fost prins de jandarmii bucureşteni în timp ce îşi plimba câinele
Bărbatul a fost prins de jandarmii bucureşteni în timp ce îşi plimba câinele

Bărbatul a fost oprit de jandarmi în timp ce îşi plimba câinele, miercuri seară în jurul orei 22:00. Deoarece animalul făcea parte dintr-o rasă pentru care legea impune purtarea botniţei, oamenii legii l-au atenţionat pe bărbat. În timpul discuţiilor, tânărul a devenit agitat, ceea ce a atras suspiciunea jandarmilor.

Pentru că din comportamentul său reieşea că ar fi avut ceva de ascuns, bărbatul a fost percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe plicuri cu substanţe interzise.

"În data de 24 noiembrie, în jurul orei 22:30, în zona Gării de Nord, jandarmii au observat un bărbat, în timp ce își plimba câinele. Constatându-se faptul că este un câine dintr-o rasă pentru care legea prevede purtarea botniței în spațiul public, bărbatul a fost avertizat verbal și i s-a pus în vedere să respecte legea. Pe timpul dialogului, persoana a început să își piardă calmul. Gesturile sale trădau faptul că ascunde ceva. I s-a cerut să prezinte ce are asupra sa. A recunoscut că deține plante și substanțe interzise prin Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, republicată, și le-a prezentat jandarmilor.  În cauză, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Oprit de jandarmi pentru că îşi plimba câinele fără botniţă, un bărbat a fost prins transportând droguri în zona Gării de Nord