Antena Meniu Search
x

Opt camere de supraveghere au fost furate de pe stâlpi, în localitatea argeșeană Ungheni

Poliţiştii argeşeni au deschis un dosar penal şi fac verificări, după ce oficialii administraţiei din comuna Ungheni au reclamat că mai multe camere de supraveghere amplasate pe domeniul public, pe stâlpi de electricitate, au fost furate.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 15:58

camere video de supraveghere
Opt camere de supraveghere au fost furate de pe stâlpi, în localitatea argeșeană Ungheni - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Sesizarea a fost depusă în data de 10 ianuarie, la Secţia de Poliţie Rurală Buzoeşti. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, mai multe camere de supraveghere video, aparţinând unităţii administrativ-teritoriale mai sus menţionate, au fost sustrase de pe trei stâlpi de electricitate, unde erau montate”, a transmis, vineri, Poliţia judeţeană Argeş.

Nu este clar de ce au furat camerele și ce vor face cu ele

Oficialii instituţiei au precizat că este vorba despre opt camere de supraveghere sustrase. Cercetările se fac în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar verificările continuă, sub toate aspectele, pentru identificarea autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Opt camere de supraveghere au fost furate de pe stâlpi, în localitatea argeșeană Ungheni