Antena Meniu Search
x

Incident teribil în Maramureş: o familie cu opt copii a fost spitalizată, din cauza intoxicaţiei cu ciuperci

Opt copii din Maramureş au fost aduşi în stare gravă la spital, după ce mama lor le-a dat să mănânce ciuperci culese din pădure.

Vezi și

Opt copii din Maramureş au fost aduşi în stare gravă la spital, după ce mama lor le-a dat să mănânce ciuperci culese din pădure. Femeia s-a simţit rău şi ea şi a ajuns la Urgenţe. Medicii au reuşit să-i stabilizeze, dar întreaga familie a rămas internată. 

Opt copii, mama lor şi alţi doi bărbaţi din judeţul Maramureş au fost aduşi la spitalul din Baia Mare. Toţi au acelaşi probleme: stări de greaţă şi dureri de stomac. Cu toţii au început să se simtă rău după ce au mâncat ciuperci culese din pădure. Au chemat salvarea, iar medicii şi-au dat seama imediat că e vorba de o intoxicaţie gravă.

Întreaga familie, precum şi ceilalţi doi bărbaţi sunt acum în afara oricărui pericol. Vor mai rămâne totuşi internaţi, sub atenta supraveghere a medicilor.  . 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incident teribil în Maramureş: o familie cu opt copii a fost spitalizată, din cauza intoxicaţiei cu ciuperci