Antena Meniu Search
x

Video "Ori a lui, ori a nimănui". Decizia care a costat-o viața pe Alexandra, fata de 17 ani ucisă cu sălbăticie de iubitul devenit monstru

Descoperire şocantă într-o cameră de hotel din Capitală. Doi tineri, de 17 şi 24 de ani, din Dâmboviţa, au fost găsiţi morţi, îmbrăţişaţi. Din primele date ar fi vorba de o crimă din gelozie, urmată de sinucidere. Părinţii fetei spun că au chemat poliţia cu două zile înainte pentru că individul era agresiv. Rudele lui au altă variantă: cred că altcineva i-a ucis pe cei doi. Ultimele clipe de viaţă ale celor doi au fost filmate. Informaţii cu puternic impact emoţional. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.06.2024 , 20:40

Ultimele imagini cu cei doi iubiţi din Dâmboviţa în viaţă au fost filmate cu câteva ore înainte ca totul să ia o turnură dramatică. Alexandra, de 17 ani, şi Cătălin, cu şapte ani mai mare, se ţin în braţe, în camera de hotel pe care tânărul a închiriat-o.

Cei doi tineri s-au cazat la un hotel din Sectorul 6. Camerele de supraveghere i-au surprins când intră în cameră. Au petrecut câteva ore înăuntru iar, la un moment dat, tânărul de 24 de ani a ieşit singur. I-ar fi spus iubitei că se duce la supermarket-ul din apropiere, să cumpere mâncare şi băutura. S-a întors, în schimb, cu un cuțit de bucătărie - arma crimei. 

Ajuns în camera de hotel, tânărul îşi atacă iubita fără milă

Vezi și

Totul se întâmplă atât de repede, încât niciun alt client sau angajat nu aude nimic. Abia a doua zi, în momentul în care cei doi nu coboară la recepţie să predea camera, e descoperită oroarea.

Pe acelaşi subiect

Scena e cumplită. Cei doi sunt găsiţi îmbrăţişaţi, pe pat, într-o baltă de sânge. O primă ipoteză este că, după ce a omorât-o pe Alexandra, Cătălin s-a sinucis. 

"Ultima dată am vorbit cu ea la 4. Am primit un telefon, n-am reuşit să răspund. Apoi am sunat o zi şi jumătate. Până m-a sunat poliţia şi mi-a spus că e copilul meu decedat într-un hotel. Copilul meu era tăiat într-un hal...", a mărturisit mama Alexandrei.

În ziua crimei Alexandra trebuia să fie la şcoală. Fostul iubit a întors-o din drum

Dar individul a convins-o să-l însoţească la hotel. Alexandra, care abia ce terminase clasa a 11-a, ar fi vrut să se despartă de el, susţine mama fetei. Vestea l-ar fi făcut, cel mai probabil, pe iubitul ei să-şi piardă minţile.

"A spus că nu vrea să mai stea cu el. Că ea are un alt prieten. Nu ştiu cum a putut să-i facă aşa ceva copilului meu", a spus mama Alexandrei.

Deznodământul teribil ar fi fost anunţat cu două zile înainte, spun rudele fetei. Atunci, orbit de gelozie, tânărul a atacat-o în faţa casei. Părinţii ar fi chemat poliţia. 

"A aflat de acel prieten şi i-a spart telefonul. A urmărit-o. Probabil a si bătut-o. Eu am sunat la 112 şi mi-au zis să mă duc să scot certificat medico-legal", a povestit mama Alexandrei.

"El cred că s-a răzbunat pe ea. Îi mai ziceam: Alexandra, nu mai vorbi cu el. Tu esti mică, el e mare, ascultă părinţii", spune o rudă.

Anchetatorii refac acum filmul crimei de la hotel

Rudele tânărului au o altă variantă: cred că cineva i-a ucis pe amândoi. 

Anul trecut, aproximativ 47.000 de femei din toată lumea au fost ucise de un apropiat. Asta înseamnă o victimă la fiecare 11 minute. 

"Acceptarea unei alte întâlniri după ce i-ai comunicat că vrei să te despărți de el, ideal ar fi să nu aibă loc, dar dacă tot are loc, să fie în prezența unei alte persoane, prezența ar fi descurajantă pentru cei care au în plan să se răzbune. El spera ca la finalul acestui mic sejur în București, ea să revină la decizie și să nu se desparte de el. Ori a lui, ori a nimănui", a explicat Dan Antonescu, specialist criminolog. 

În ultimii opt ani, aproape 500 de românce au fost omorâte de soţi sau iubiţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "Ori a lui, ori a nimănui". Decizia care a costat-o viața pe Alexandra, fata de 17 ani ucisă cu sălbăticie de iubitul devenit monstru