Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel în viaţă, surprinse de o cameră de supraveghere

Crimă urmată de sinucidere într-un hotel din Capitală. Un tânăr de 24 de ani şi-a ucis iubita, o adolescentă de 17 ani, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Într-un gest macabru, înainte să-şi piardă cunoştinţa, tânărul s-a aşezat pe pat şi a îmbrăţişat-o. O angajată a hotelului a descoperit măcelul. Îngrozită, a sunat la Poliţie. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.06.2024 , 13:30

Descoperirea macabră a fost făcută ieri la prânz, de una dintre angajatele hotelului. Femeia venise să cureţe camera respectivă, când i-a găsit pe cei doi tineri fără suflare. A sunat la 112, dar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva şi asta pentru că trecuseră 12 ore de la incidentul tragic, spun surse din anchetă. 

Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală

Alexandra şi Marinel sunt din Dâmboviţa. Camerele de supraveghere ale hotelului au surprins ultimele imagini cu ei în viaţă. Poliţiştii urmează să stabilească exact cei doi şi de ce veniseră să se cazeze la acest hotel din Grozăveşti şi de la ce a pornit conflictul. Asta pentru că, după ce s-au certat, tânărul de 24 de ani a plecat la magazinul din apropiere şi a cumpărat un cuţit de bucătarie.

Vezi și

A înjunghiat-o pe fată, iar apoi şi-a luat viaţa. Poliţistii au deschis așadar o anchetă şi vor verifica toate camerele de supraveghere, dar vor sta de vorbă şi cu apropiații celor doi. Una dintre ipoteze ar fi ca tanara ar fi vrut sa se desparte de el, dar ancheta va stabili fiecare detaliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 19 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel în viaţă, surprinse de o cameră de supraveghere