Antena Meniu Search
x

Ovidiu împlinea 20 de ani şi prietenii îl aşteptau la petrecere:"Trebuia să sărbătorim, nu să plângem"

Ovidiu împlinea astăzi 20 de ani, dar nu a mai apucat să se bucure de petrecerea la care îşi chemase prietenii. Tânărul a ars într-un accident teribil la Botoşani, iar acum cei care l-au iubit sunt distruşi de durere.

Ovidiu e plâns de toţi cei care l-au cunoscut
Ovidiu împlinea 20 de ani şi prietenii îl aşteptau la petrecere:"Trebuia să sărbătorim, nu să plângem" - Facebook

Ovidiu împlinea astăzi 20 de ani, dar nu a mai apucat să se bucure de petrecerea la care îşi chemase prietenii. Tânărul a ars într-un accident teribil la Botoşani, iar acum cei care l-au iubit sunt distruşi de durere.

Pagina de facebook a lui Ovidiu s-a umplut de mesaje cutremurătoare: "În loc să-ti spun La mulţi ani trebuie să-ţi spun Dumnezeu să te ierte." Ovidiu era în maşină cu prietena lui, de doar 18 ani, când a avut loc impactul cu un cap de pod. Fata a fost aruncată prin parbriz şi e în stare gravă.

"Dumnezeu să te ierte frate, ai plecat prea repede dintre noi, erai un prieten adevărat şi cu un suflet minunat, azi era o zi specială pentru tine, în loc să-ţi spun "La mulţi ani" iţi spun să ai grija de familia ta de acolo de sus şi de prieten, sincere condoleanţe familiei!", a scris unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ovidiu.

Tânărul a rămas încarcerat în maşina care a ars ca o torţă. Pompierii au găsit-o făcută scrum. "Doamne nu îmi vine sa cred ce am văzut. Ai fost un prieten foarte bun şi sufletist. Azi când era o zi importantă şi o zi aşteptată de tine. Făceai 20 de ani, azi trebuia să sărbătorim, nu să plângem. Nu o sa pot să uit niciodată un suflet ca tine.

Pe acelaşi subiect

De ce nu ai vrut să mă asculţi când îşi spuneam să mergi încet că e periculos. Acum eşti printre îngeri, ai lăsat o mare durere în sufletele noastre a prietenilor dar mai ales familiei, mie tot nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat, una ca asta, de ce tu?

Ieri de abia aşteptai să treacă ziua ca să vina azi ziua ta, acum ziua ta o sărbătorim cu lacrimi amare că nu te mai avem printre noi. Dumnezeu a fost prea crud cu tine şi ai avut o moarte neliniştită şi dureroasă, pe care nu trebuie să o ai la vârsta asta, şi nu azi. Niciodată nu am să te uit, vei rămâne în sufletul meu mereu prieten drag! Condoleanţe!"

Mesajele sunt teribile toate, pline de durere. "Dragă Ovidiu, de ziua ta ai ales un drum fără întoarcere. Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu te-a vrut alături de el, sa fii un înger care să aibă grijă de toata lumea. Dumnezeu să te aibă în paza sa, suflet nevinovat! Vei rămâne mereu în amintirea noastră!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Ovidiu împlinea 20 de ani şi prietenii îl aşteptau la petrecere:"Trebuia să sărbătorim, nu să plângem"