Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lumini misterioase pe cerul Los Angeles-ului: Un "OZN" a stârnit panică printre californieni (Video)

SpaceX a lansat racheta Falcon 9 din California şi a stârnit panică şi speculaţii în rândul oamenilor, care au crezut că sunt vizitaţi de extratereştrii.

de Redactia Observator

la 23.12.2017 , 18:23

Imagini de pe reţele de socializare cu SpaceX pe cerul din California - Express.co.uk/ Twitter.com

SpaceX a lansat racheta Falcon 9 de la baza Vandenberg din California şi a stârnit panică şi speculaţii în rândul oamenilor, care au publicat numeroase fotografii pe reţelele de socializare, inclusiv întrebându-se dacă nu cumva sunt vizitaţi de extratereştri.

Fenomenul uimitor a stârnit panică printre locuitorii din California, care nu știau despre lansarea planificată de SpaceX a lui Elon Musk. Unii au crezut că ar putea fi o vizită a unui OZN. Imaginile lansării au fost spectaculoase pe cerul nopții.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre utilizatorii Twitter a scris la descrierea unei fotografii: "Nu suntem singuri". Kevin Chen a retrimis tweet-ul respectiv şefului SpaceX: "@elonmusk ar trebui să clarificați probabil că "OZN-urile" din California''.

Lansarea rachetei era planificată pentru ora 17.27, vineri, potrivit TechCrunch. Scopul misiunii a fost de a trimite zece sateliţi pe orbita joasă a Pământului, pentru compania Iridium Satellite Communications. 

Până la ora 17.50, #SpaceX era cel mai popular pe Twitter.

Fondatorul companiei, Elon Musk, a răspuns reacţiilor printr-o înregistrare video cu racheta lansată şi un mesaj glumeţ: „OZN nuclear extraterestru din Coreea de Nord”.

Aceasta este ce-a de-a 18-a lansare SpaceX de anul acesta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Lumini misterioase pe cerul Los Angeles-ului: Un "OZN" a stârnit panică printre californieni (Video)