Antena Meniu Search
x

Video Pachet suspect găsit pe o plajă din Constanţa. Conţine peste un kilogram de substanţă albă ce pare a fi cocaină

Este alertă pe litoral, după ce un pachet suspect a fost găsit pe o plajă din Constanţa. Acesta conţine peste un kilogram de substanţă albă, ce pare a fi drog. Poliţiştii au ridicat pachetul şi urmează să fie analizat.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 21.11.2023, 17:28

Vezi și

Conform unor surse din anchetă este vorba de un kilogram si 28 de grame de substanță albă, posibil cocaină.

Pachetul a fost găsit luni în capătul digului de către un localnic, care imediat a alertat poliția. Oamenii legii care au ajuns la fața locului au stabilit că este vorba de un pachet sigilat într-o folie de plastic transparentă și conține o substanță de culoare albă.

Caz similar în 2019

Pachetul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat de DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Obiectul este similar pachetelor găsite în 2019, când a fost depistat un transport de aproape 2 tone de cocaină. Atunci stupefiantele au căzut în mare din ambarcațiunea care le transferase de pe o navă în larg în timpul unei furtuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pachet suspect găsit pe o plajă din Constanţa. Conţine peste un kilogram de substanţă albă ce pare a fi cocaină