Antena Meniu Search
x

Video Pacienţii morţi în secţia ATI de la Sf.Pantelimon aveau între 49 şi 92 de ani. Rudele nu au cerut detalii despre moartea lor

Doi medici de la Terapie Intensivă sunt acuzaţi de directoarea de îngrijiri medicale că au scăzut intenţionat dozele de medicament care îi ţinea în viaţă. Dincolo de acuzaţiile şocante, şi care trebuie probate, ne gandim la cei care şi-au pierdut în zilele respective rudele în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 11.04.2024, 19:45

Vezi și

Până în acest moment ştim că în secţia de Terapie Intensivă, fizic, au murit 17 pacienţi în perioada reclamată de directorul de îngrijiri medicale, adică 4 - 7 aprilie. Fuseseră înregistraţi 19 pacienţi, însă fizic rămăseseră 17. Un pacient a murit în drum spre ATI, iar un altul a murit în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Procurorii au deschis dosar penal IN REM pentru omor

Vorbim despre persoane cu vârste cuprinse între 49 de ani şi 92 de ani. Persoane care, în mare majoritate, fuseseră internate în Spitalul Sf. Pantelimon, în luna martie. Persoana de 49 de ani fusese internată în secţia de Terapie Intensivă pe data de 29 decembrie 2023, cu multiple AVC-uri şi a decedat în una din zilele reclamate. Nimeni dintre rudele celor decedaţi în această perioadă nu a sunat la spital pentru a cere lămuriri.

În acest dosar vor face lumină procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti care au deschis un dosar penal IN REM pentru omor şi vor audia în zilele următoare asistente, medici şi să ridice documente şi imagini de pe camerele de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pacienţii morţi în secţia ATI de la Sf.Pantelimon aveau între 49 şi 92 de ani. Rudele nu au cerut detalii despre moartea lor