Antena Meniu Search
x

Video Pacientul "tratat" de medicul de familie cu pumni şi picioare povesteşte cum a fost atacat. "Zdup, două picioare în testicule"

Un medic din Timiş a uitat de jurământul lui Hipocrate. Femeia, enervată de prea multe întrebări din partea unui pacient şi bănuind că i-ar fi făcut reclamaţie, l-a umplut de sânge. Bărbatul de 66 de ani a fost atacat cu pumnii şi picioarele, până a rămas lat. Zeci de pacienţi au fost martori la scenele violente. Întreaga comunitate ar fi terorizată de tratamentele aplicate de medic 

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 19:12

Vezi și

Liniştea localităţii Bulgăruş din Timiş a fost spulberată ieri de un conflict izbucnit în cabinetul medicului de familie. Un bărbat de 66 de ani, cu probleme la un picior, a venit la doctor pentru a vedea dacă i-a venit cardul de sănătate. Doar că, ajuns în cabinet, medicul a uitat de jurământul lui Hipocrate şi i-a aplicat un tratament greu de imaginat. Femeia s-ar fi enervat peste măsură bănuind că bărbatul i-a făcut o reclamaţie.

Extrem de furioasă, doctoriţa s-a năpustit cu pumnii şi picioarele peste bietul om fără să mai aştepte răspuns. Nu s-ar fi lăsat până când nu l-a văzut la pământ, cu faţa plină de sânge. 

Gheorghe Tudor, victima: Mi-a zis că nu sunt asigurat, am dat să ies şi îmi spune: Cine mi-a făcut reclamaţie? Eu n-am ştiut! Am mers vreo 10 metri şi a venit inopinant din spate. Zdup, două picioare în testicule, şi cu pumnii şi picioarele. Am fost plin de sânge. Am căzut pe beton şi m-am lovit. 

Doctoriţa îl contrazice. Doar s-ar fi apărat.

Pe acelaşi subiect

Olivera Bălan, medic: Eu am fost atacată în cabinet de un pacient recalcitrant. M-am apărat. A sărit la mine în cabinet să mă lovească.

Scenele s-au petrecut în plină stradă, sub ochii a zeci de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii din comunitate mărturisesc că sunt terorizaţi de doctoriţă. Stau cu frica în sân atunci când dau ochii cu ea şi ar face orice ca să o evite. 

Martori: - M-a ameninţat şi pe mine. A zis că o să intru eu.

- Nu trebuia să procedeze aşa.

- Nu numai cu el se poartă aşa, cu multă lume.

Medicul şi-ar fi făcut un renume în sat. Nu-şi respectă programul la cabinet, iar pacienţii se plâng că, atunci când îi trec pragul cabinetului, sunt trataţi cu jigniri şi umiliţi. 

Medicul s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Separat, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi Colegiul Medicilor au deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pacientul "tratat" de medicul de familie cu pumni şi picioare povesteşte cum a fost atacat. "Zdup, două picioare în testicule"