Antena Meniu Search
x

Video Panică în Baia Mare, după ce oameni ai străzii au spart lacătul unei clădiri abandonate și au aprins focul înăuntru, ca să se încălzească

Momente de panică, ieri seară, în Baia Mare. O clădire abandonată a fost cuprinsă de flăcări. Alarma ar fost dată de câţiva angajaţi ai primăriei, care veniseră şi cu o zi înainte ca să verifice situaţia imobilului şi să îi gonească pe cei care locuiau în clădire abuziv.  

de Redactia Observator

la 04.02.2023, 08:38

Vezi și

Ar fi blocat accesul, dar fără rezultat. Oamenii străzii au spart lacătul şi au intrat din nou, apoi au aprins un foc în interior pentru a se încălzi. Mai multe echipaje ISU Maramureş au intervenit rapid pentru stingerea focului, dar şi pentru evacuarea fumului din clădire.

Clădire a fost cumpărată de un băimărean, anul trecut

Două persoane aflate în interior au fost intoxicate cu fum. Clădirea, o fostă cantină, a stat abandonată ani de zile, până când a fost cumpărată de un băimărean, la sfârşitul anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Panică în Baia Mare, după ce oameni ai străzii au spart lacătul unei clădiri abandonate și au aprins focul înăuntru, ca să se încălzească