Antena Meniu Search
x

Video Panică în centrul Capitalei, după ce un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc. Focul a pornit din zona unde localnicii aruncă gunoiul

Panică în centrul Capitalei după ce un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc din zona Piaţa Unirii. Flăcările au pornit dintr-o zonă în care oamenii lasă gunoiul menajer, aflată chiar în faţa blocului. Focul s-a extins pe faţada clădirii până la primul etaj. 12 persoane s-au autoevacuat, alertate de fumul gros. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 11.03.2023, 09:01

Vezi și

Ieri după amiază, în jurul orei 17:00, flăcările i-au alertat pe locatarii blocului, situat în zona Piaţa Unirii. 12 persoane, printre care şi 2 copii s-au autoevacuat după ce blocul a fost învăluit de fum.

Cosmina Balint, reporter Observator: Incendiul a pornit de la un gunoi menajer lăsat în faţa blocului, şi s-a întins pe lateralul clădirii până la etajul 1. 

Claudiu Crăciun, ISU B-IF: La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că area cu flacără deschisă atât faţada magazinului de la parter cât şi pe exterior, cu degajări mari de fum la etajele superioare. 

Martor: A văzut finul meu. Şi el s-a apucat să stingă focul până au venit pompierii. Da aruncat doar găleţi de apă, ce să stingă. De unde a început focul, de acolo, dacă vă uitaţi în toată curtea e plin de gunoi. 

Pe acelaşi subiect

12 persoane, printre care şi 2 copii s-au autoevacuat

La parterul blocului este un magazin. Şi acesta a fost afectat de flăcările violente.

Proprietară magazin: Este un magazin de modă şi retuşerie de haine. Ne-au anunţat vecinii, ne-am şi speriat. Toată partea laterală arsă. Am văzut că sunt nişte maşini de cusut un pic arse, nu ştiu exact cât. Am zis să se mai ducă fumul şi intrăm în magazin să constatăm. Se aruncă aici. Era plin de gunoi. Am tot anunţat primăria, nu s-a intervenit deloc pentru că este teren proprietate personală al cuiva şi s-a adunat gunoiul, până sus era.

Oamenii din zonă spun că problema gunoaielor e una mai veche. Şi chiar dacă au anunţat autorităţile, nimic nu s-a schimbat. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu afecteze locuinţele oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Panică în centrul Capitalei, după ce un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc. Focul a pornit din zona unde localnicii aruncă gunoiul