Antena Meniu Search
x

Video Panică într-o comună din Caraș Severin. Un lup care căuta mâncare a fost atacat de câini: lupta a fost surprinsă de camere

Caz incredibil în comuna Berzasca din județul Caraș Severin. Camerele de supraveghere instalate în parcarea din zona unor blocuri din Berzasca au surprins un lup care a apărut dinspre DN57 Moldova Nouă - Orșova. Lupul părea să caute mâncare prin iarbă, moment în care a fost simțit și atacat de mai mulți câini comunitari.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 14:51

Vezi și

Lupul s-a luptat cu câinii și în cele din urmă, dovedit de numeric și de forța celor doi câini, a fugit în direcția din care a venit.

Localnicii spun că nu este pentru prima dată când lupii ajung în sat. Ultima dată, un lup a fugărit un câini până la poarta unei curți acum două luni. Aceștia mai spun că probabil este o lupoaică ce are pui și a coborât în sat să caute de mâncare la tomberoanele de gunoi menajer.

În plus, în pădurile din zonă s-au construit mai multe cabane de vânătoare și se fac curse cu ATV-urile, iar animalele sunt speriate și fugărite din mediul lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Panică într-o comună din Caraș Severin. Un lup care căuta mâncare a fost atacat de câini: lupta a fost surprinsă de camere