Antena Meniu Search
x

Panică la bordul unui avion TAROM. Una dintre anvelopele trenului de aterizare a explodat, pe aeroportul din Budapesta

Incident grav, produs ieri, pe aeroportul din Budapesta. 68 de români care se aflau la bordul unui avion TAROM au trecut prin momente de panică după ce una dintre anvelopele trenului de aterizare a explodat la contactul cu solul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.11.2023, 13:46

Vezi și

Din fericire, piloții au reușit să controleze avionul și să nu iasă de pe pistă. După mai multe ore de aşteptare, pasagerii au reușit în cele din urmă să ajungă în siguranță în România, cu un alt avion.

Astfel de incidente sunt rare, din fericire. Asta spun specialiștii, care consideră că nu ar trebui să stăm cu grijă următoarele dăți când urcăm la bordul unui avion. De cele mai multe ori, astfel de incidente au loc pentru că roata este îndeajuns de uzată sau pentru că presiunea este mult prea mare. 

Motivul, de această dată, nu a fost încă stabilit, motiv pentru care specialiștii TAROM vor inspecta incidentul. Din fericire, avionul nu a părăsit pista aeroportului din Budapesta. Iar noaptea, trecută, cei 68 de pasageri au fost aduși pe Otopeni cu o altă aeronavă.

Aeronava, dar și echipajul tehnic, au rămas în Ungaria pentru a inspecta problema. Astăzi, în jurul orei 17, avionul va ajunge cel mai probabil pe Otopeni. Reprezentanții companiei aeriene spun că echipajul a acționat corect și a respectat măsurile de siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Panică la bordul unui avion TAROM. Una dintre anvelopele trenului de aterizare a explodat, pe aeroportul din Budapesta