Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Părintele Hrisostom a fost găsit de Serviciul de Investigații Criminale. Credincioșii bănuiau că părintele a fost răpit

Părintele Hrisostom Filipescu, dar dispărut de ceva vreme și căutat cu înfrigurare a fost găsit polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamț.

de Redactia Observator

la 14.11.2018 , 20:47

Părintele Hrisostom Filipescu a fost gasit Părintele Hrisostom Filipescu a fost găsit în altă țară

Părintele Hrisostom Filipescu, dar dispărut de ceva vreme și căutat cu înfrigurare a fost găsit polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamț.

Părintele Hrisostom Filipescu se află pe teritoriul unui stat al Uniunii Europene, se arată în comunicatul Poliției Neamț, dar nu se preecizează care stat.

Părintele Hrisostom a fost găsit

Articolul continuă după reclamă

"IPJ Neamț informează că astăzi, 14 noiembrie, în urma activităților întreprinse de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamț, bărbatul de 33 de ani (părintele Hrisostom Filipescu n. red.), din localitatea Țibucani, a fost depistat pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, iar la solicitarea acestuia nu se poate comunica locația exactă în care se află", precizează polițiștii.

Pe acelaşi subiect

Părintele Hrisostom, unul dintre cei mai apreciați

Până astăzi, nimeni nu știa nimic despre locul şi starea în care se află părintele Hrisostom Filipescu, egumenul Schitului „Sfânta Maria Magdalena“ din Ţibucani, județul Neamț și unul dintre cei mai apreciați monahi,  psiholog clinician la C.R.R.P.H. Păstrăveni și doctorand în Neuroștiințe.

În jurul dispariției sale misterioase s-au conturat numeroase ipoteze. Unii spuneau că ar fi fost răpit și este ținut sechestrat. Alții, că ar suferi de anumite afecțiuni psihice. Ori că e plecat într-un tur al Europei. Majoritatea credincioșilor care veneau la el pentru îndrumare și binecuvântare. Cu toţii, sunt îngrijoraţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Părintele Hrisostom a fost găsit de Serviciul de Investigații Criminale. Credincioșii bănuiau că părintele a fost răpit