Antena Meniu Search
x

Părinţii elevului care s-a aruncat în gol de la fereastra şcolii, în Constanţa, sunt în stare de şoc (Video)

Imagini de groază filmate, azi dimineaţă, la Liceul "George Calinescu" din Constanţa, acolo unde un elev de 12 ani s-a aruncat de la etaj, cu puțin timp inainte de începerea cursurilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.01.2020, 14:08

Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului George Calinescu, în Constanţa
Părinţii elevului care s-a aruncat în gol de la fereastra şcolii, în Constanţa, sunt în stare de şoc - Observator.tv

Imagini de groază filmate, azi dimineaţă, la Liceul "George Calinescu" din Constanţa, acolo unde un elev de 12 ani s-a aruncat de la etaj, cu puțin timp inainte de începerea cursurilor.

Militarii din cadru ISU Dobrogea au intervenit, în această dimineaţă, la Liceul "George Călinescu" din Constanța, după ce un elev s-a aruncat de la etajul doi al şcolii.

S-a întâmplat la ora 7.41, înainte de începerea primei ore de curs, iar scenele înfiorătoare au fost filmate de camerele de supraveghere instalate pe holurile şcolii, însă imaginile nu pot fi făcute publice.

"A ieşit din clasa de etajul 1, unde are sala clasa 6-a unde este elev, şi a mers la etajul al doilea. Acolo, a deschis un geam ... şi s-a aruncat", a declarat Vasile Mihailă, directorul liceului, după ce a vizionat înregistrarea.

A fost un şoc pentru tot liceul, de la paznic, elevi, colegi şi până la profesori. 

După câteva momente de uluire, paznicul a sunat la 112 şi a anunţat şi conducerea şcolii. 

La fața locului au ajuns două echipaje medicale cu ambulanțe SMURD. 

Băiatul de 12 ani a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului. Avea fractură deschisă la picior, iar medicii i-au oprit hemoragia. După ce l-au fost stabilizat, ambulanţa l-a dus la Spitalul de Urgenţă din Constanţa.

Acum, urmează să intre în operaţie, la spitalul de urgenţă din oraş.

Băiatul învaţă bine, nimeni nu-şi explică gestul extrem

Imediat după incident, profesorii au început investigaţiile.

Băiatul învăţa bine, nu este un elev-problemă, este iubit şi înţeles de colegi şi nu a dat niciun semn că urma să recurgă la un asemenea gest.

 "Se pare ca ieri ar fi avut oarece discuţie cu un coleg", a mai spus directorul şcolii.

Specialiștii de la Protecţia Copilului nu au putut discuta cu familia elevului, părinții fiind în stare de șoc. Ei se află acum la Spitalul de Urgență unde se află internat băiatul.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Părinţii elevului care s-a aruncat în gol de la fereastra şcolii, în Constanţa, sunt în stare de şoc (Video)