Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Strigătul de disperare al părinţilor Iuliei, românca de 15 ani ucisă pe o bancă dintr-un parc, în Germania: "Înmormântăm o prinţesă"

Strigătul de disperare al părinţilor Iuliei, românca de 15 ani ucisă pe o bancă dintr-un parc, în Germania: "Înmormântăm o prinţesă". Marian şi Elena sunt dărâmaţi de durere.

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 08:52

Strigătul de disperare al părinţilor Iuliei, românca de 15 ani ucisă pe o bancă dintr-un parc, în Germania: "Înmormântăm o prinţesă". Marian şi Elena sunt dărâmaţi de durere şi nu înţeleg cum de fata lor nu mai e. Fostul ei iubit, un adolescent bulgar de 17 ani, a ucis-o la scurtă vreme după ce Iulia îl părăsise.

Părinţii Iuliei au vorbit pentru Bild despre drama prin care trec şi despre neputinţa de a-şi apăra fiica. "Ea se despărţise de el din cauza drogurilor. Era o fată cuminte. Acum, îngropăm o prinţesă!", a spus Marian.

Cei doi au arătat reporterilor cotidianului german camera Iulianei, unde, pe pat, o aşteaptă încă un ursuleţ mare de pluş. E cadoul primit de la tatăl ei acum 4 ani, atunci când fata a venit definitiv în Germania, din România. Marian lucra de mai mulţi ani la Viersen şi acum patru ani a decis să îşi aducă şi familia.

Articolul continuă după reclamă

Apropiaţii spun că Iuliei nu îi plăcea aici, se plangea mereu că duce dorul prietenilor din România şi ar vrea să se întoarcă acasă. Avea de doi ani o relaţie cu Matya Kostov, un adolescent bulgar cunoscut de poliţie pentru mai multe infracţiuni.

Consuma şi trafica droguri, fusese arestat pentru jaf şi conducere fără permis şi înstare de ebrietate, era violent şi provoca des scandaluri. Iulia decisese să rupă relaţia cunel, dar luni la prânz băiatul a aşteptat-o când a ieşit de la şcoală şi după o discuţie pe o bancă în parcul din centrul oraşului Viersen a înjunghiat-o de mai multe ori.

Apoi criminalul a fugit, iar Iulia s-a ridicat de pe bancă şi a făcut câţiva paşi. A căzut strigând că e înjunghiată, a pierdut apoi atât de mult sânge încât medicii nu au mai putut-o salva. Asasinul s-a predat la poliţie la 30 de ore după ce a omorât-o.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Strigătul de disperare al părinţilor Iuliei, românca de 15 ani ucisă pe o bancă dintr-un parc, în Germania: "Înmormântăm o prinţesă"