Antena Meniu Search
x

Pârtia Cocoş, inaugurată în Bistriţa, dar cu probleme: a stricat schiurile unor turişti

O nouă pârtie a fost inaugurată la Bistriţa. Pârtia Cocoş. Are de 1300 de metri şi a fost mult aşteptată de localnici şi nu numai.

Vezi și

O nouă pârtie a fost inaugurată la Bistriţa. Pârtia Cocoş. Are de 1300 de metri şi a fost mult aşteptată de localnici şi nu numai. Cert este că imediat după deschidere, oamenii şi-au pus schiurile în picioare. Dar... părerile au fost împărţite. Unii spun că şi-au distrus chiar echipamentul în bolovanii de sub stratul prea subţire de zăpadă.

Primul care a urcat în telescaun şi s-a avântat pe pârtie a fost primarul. 

În bătaia soarelui, pârtia pare impecabilă. Au fost însă şi iubitori ai sportului de iarnă care au rămas dezamăgiţi, pentru că şi-au stricat schiurile.

După ce a inaugurat pârtia Cocoş, primarul a făcut şi o comparaţie. Nici mai mult nici mai puţin decât cu celebrele domenii schiabile din Austria, de unde s-a întors recent. De fapt, acesta este şi motivul pentru care pârtia nu a fost deschisă mai devreme. Maşina de serviciu a edilului a fost fotografiată în străinătate. Pentru primar, întrebările sunt încuietoare.

Până una, alta, bistriţenii se vor duce, cât le mai permite vremea, să testeze pârtia de 4 milioane de euro. Pentru un abonament de o zi adulţii vor plăti 30 de lei, iar tinerii şi pensionarii plătesc 20 de lei pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pârtia Cocoş, inaugurată în Bistriţa, dar cu probleme: a stricat schiurile unor turişti