Antena Meniu Search
x

Video Pasagerii unui autobuz au mutat cu mâinile goale o mașină parcată care le bloca drumul, în Poiana Brașov

Dacă unii dintre noi căutăm multe minute un loc unde să lăsăm mașina fără să încurcăm pe nimeni, alții preferă să le parcheze la voia întâmplării și blochează complet traficul. S-a întâmplat la Poiana Brașov, unde un autobuz plin cu oameni nu a mai avut loc să înainteze din cauza unei mașini oprite neregulamentar. Așa că mai mulți călători au rezolvat problema cu mâinile goale.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 18:15

Vezi și

S-a întâmplat la Poiana Brașov, unde un autobuz plin cu oameni nu a mai avut loc să înainteze din cauza unei mașini oprite neregulamentar. Așa că mai mulți călători au rezolvat problema cu mâinile goale.

Încurajați de ceilalți pasageri, oamenii au reușit în cele din urmă să elibereze drumul.

În București se schimbă regulile de parcare 

Se schimbă regulile de parcare sau, mai exact, abia acum încep să se aplice. Parcarea la colţul străzii va fi în curând o misiune imposibilă în Bucureşti. În multe zone din oraş este în plină desfăşurarea operaţiunea de montare a unor stâlpi în apropierea trecerilor de pietoni şi lângă trotuare. Locuri ocupate până acum de maşini.

Maşinile parcate lângă trecerile de pietoni obturează vizibilitatea altor şoferi şi expun pietonii unor pericole mortale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pasagerii unui autobuz au mutat cu mâinile goale o mașină parcată care le bloca drumul, în Poiana Brașov