Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Păţania unor români în Creta. Au plătit cazarea la hotel, dar au ajuns să doarmă afară pe şezlong

Experienţe neplăcute în vacanţă: mai multe familii din Iaşi au avut un şoc în momentul în care au ajuns la cazarea rezervată pe insula Creta, în Grecia. La hotelul cu piscină şi mic dejun inclus li s-a spus că nu sunt camere disponibile pentru ei, deşi aveau totul plătit. Culmea, oamenii au fost nevoiţi să doarmă afară, pe şezlonguri.

de Clara Mihociu

la 25.07.2024 , 17:37

Patru familii din Iaşi au plecat în concediu în Grecia. Îşi plătiseră întregul sejur, dar în momentul în care au ajuns la cazare li s-a comunicat faptul că cele patru camere sunt deja ocupate de alţi turişti. Nu li s-a comunicat şi pentru cât timp şi de ce s-a ajuns la această situaţie.

Cu sejurul plătit, au dormit afară

Cert este că bărbaţii au fost puşi să doarmă în curtea hotelului, pe şezlonguri, timp de cel puţin două nopţi consecutiv. De altfel, oamenii revoltaţi de situaţie au decis să filmeze totul şi să facă publică situaţia.

Vezi și

Oamenii sunt sfătuiţi să aibă grijă în momentul în care îşi fac pe cont propriu rezervări, dar şi când apelează la agenţii să facă verificări suplimentare, să nu ocupe locuri de cazare din surse neverificate.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Păţania unor români în Creta. Au plătit cazarea la hotel, dar au ajuns să doarmă afară pe şezlong