Antena Meniu Search
x

Patronul şaormeriei din Capitală, audiat în dosarul morţii băieţelului de 3 ani

Patronul şaormeriei din Capitală unde a mâncat un băieţel de 3 ani înainte să moară a ajuns în faţa poliţiştilor.

Vezi și

Patronul şaormeriei din Capitală unde a mâncat un băieţel de 3 ani înainte să moară a ajuns în faţa poliţiştilor. Pentru prima oară, afaceristul a fost audiat. În faţa presei, a susţinut ce le-a spus şi anchetatorilor: că este nevinovat.

"In 10 ani de zile nu avem nicio reclamaţie la absolut nicio instituţie", sunt primele explicaţii ale bărbatului care deţine şaormeria din Bucureşti, unde copilul de 3 ani a mâncat înainte să moară.

În faţa poliţiştilor, patronul a dat declaraţii pe cinci pagini. A spus că are toate autorizaţiile şi că foloseşte numai produse proaspete. 

Alţi şase angajaţi ai şaormeriei au fost audiaţi.  

Liana Duţă, avocatul patronului şaormeriei: "Ceea ce va putem spune este ca s-au pus la dispozitia organelor toate informatiile solicitate, la dispozitia organelor de control la fel toate actele, urmeaza sa aflati rezultatele."

Rezultatele analizelor toxicologice vor fi gata abia peste o lună. Până atunci, continuă controalele în şaormerii. Astăzi, inspectorii au găsit nereguli grave într-un fast-food celebru din centrul Capitalei.

Inspectorii au aplicat o amendă de 20.000 de lei şi au oprit activitatea şaormeriei până la remedierea problemelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Patronul şaormeriei din Capitală, audiat în dosarul morţii băieţelului de 3 ani