Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi din Brăila au fost arestaţi, iar altul plasat în arest la domiciliu, într-un dosar de trafic de minori. Ar fi determinat zece persoane, dintre care şapte minore, să se prostitueze

Trei bărbaţi au fost arestaţi, iar unul a fost plasat în arest la domiciliu, la Brăila, după ce au determinat zece persoane să se prostitueze, dintre care şapte sunt minore, anunţă news.ro. Suspecţii sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor.

De Redactia Observator la 07.10.2022, 13:08
Patru bărbaţi din Brăila ar fi determinat zece persoane, între care şapte minore, să se prostitueze
Patru bărbaţi din Brăila ar fi determinat zece persoane, dintre care şapte minore, să se prostitueze - Shutterstock/Arhivă

Conform Poliţiei Brăila, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, au făcut 11 percheziţii domiciliare în municipiul Brăila şi au pus în executare 37 de mandate de aducere.

Din cercetările autorităţilor a reieşit faptul că, din ianuarie 2020 şi până în prezent, mai multe persoane ar fi exploatat sexual, în ţară şi în străinătate, 10 persoane, dintre care 7 minore, potrivit news.ro.

Grupul infracţional organizat era format din patru bărbaţi şi o femeie

Procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, faţă de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Brăila şi reţinerea, pentru 24 de ore, a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, toţi din Brăila, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor.

Ulterior, Tribunalul Brăila a dispus, faţă de trei bărbaţi măsura arestării preventive pentru 30 de zile şi, faţă de celălalt bărbat măsura arestului la domiciliu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi din Brăila au fost arestaţi, iar altul plasat în arest la domiciliu, într-un dosar de trafic de minori. Ar fi determinat zece persoane, dintre care şapte minore, să se prostitueze