Antena Meniu Search
x

Video Patru case, făcute scrum În Brăila: "A luat foc de la vecina. E femeie bătrână, are Alzheimer, uită. În 10 minute a venit vecinul: 'Arde, arde!'"

Patru case au fost mistuite de flăcări, ieri după-amiază, în Brăila. Focul a fost extrem de puternic, iar pompierii n-au mai reuşit să salveze mare lucru din locuinţele afectate. Nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt uriaşe.

de Alexandra Bucuroiu

la 10.08.2021, 08:49

Vezi și

A fost panică, ieri după-amiază, pe strada George Topârceanu, din municipiul Brăila. Curtea unei bătrâne a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins cu repeziciune la alte trei case din apropiere.

"A luat foc de la vecina de aici. E o femeie bătrână are Alzheimer, uită, nu ştiu ce boală are. E a treia oară când am fugit. 10 minute am intrat în curte, nu am văzut, în 10 minute a venit vecinul: arde, arde!", a declarat un vecin.

Oamenii au ieşit singuri din case şi au dat o mână ajutor pompierilor. Nu a fost nimeni rănit, însă proprietarii nu şi-au mai putut salva animalele. Pagubele au fost însemnate. Casa de la care a pornit incendiul a ars în totalitate. La mansarda uneia dintre casele învecinate funcţiona un atelier de broderie. Şapte maşini de brodat, dar şi multe materiale textile s-au făcut scrum.

Pompierii au intervenit şi cu o autoscară pentru a lichida incendiul. Salvatorii au rămas fără apă şi au fost nevoiţi să realimenteze autospecialele. Potrivit datelor preliminare, focul ar fi pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Patru case, făcute scrum În Brăila: "A luat foc de la vecina. E femeie bătrână, are Alzheimer, uită. În 10 minute a venit vecinul: 'Arde, arde!'"