Antena Meniu Search
x

Galerie foto Patru copii, toţi sub cinci ani, au murit după ce un incendiu violent le-a cuprins locuinţa din Anglia

Un incendiu devastator, care a mistuit parterul unei locuinţe din oraşul britanic Sutton, a luat viaţa a patru copii, toţi cu vârste mai mici de cinci ani.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 16:25

Alarma a fost dată seara trecută, în jurul orei locale 19:00. Opt maşini de pompieri, cu aproximativ 60 de oameni au intervenit pentru a stinge incendiul care cuprinsese în întregime parterul locuinţei în care se aflau cei patru copii, scrie The Mirror.

Serviciile de urgenţă au confirmat ulterior că toţi cei patru copii aflaţi în interior au decedat. Vecinii au spus că este vorba despre două perechi de gemeni, doi dintre ei cu vârsta de doi ani, iar ceilalţi cu doi ani mai mari. Mai multe fotografii care au fost distribuite pe reţelele de socilizare la scurt timp după incendiu ilustrează maşinile serviciilor de urgenţă prezente la locul incidentului, care a avut loc în Sutton, un oraş din sud-vestul capitalei, dar şi dezastrul lăsat în urmă de flăcări.

Cei patru copii nu au avut nicio şansă de supravieţuire

Pompierii au intrat în casă cu mai multe aparate de oxigen şi i-au scos pe cei patru copii din interior. Imediat au început efecturea manevrelor de resuscitare şi au continuat să le administreze oxigen până la sosirea ambulanţelor din Londra. Toţi cei patru copii, despre care se spune că ar fi rude au fost transportaţi la spital, acolo unde au fost declaraţi decedaţi. "Am văzut flăcările uriaşe şi pur şi simplu nu ne-a venit să credem. Păcat de bieţii copii. Toţi eram disperaţi, ţipam şi sunam la serviciile de urgenţă", a povestit un vecin.

Cauza incendiului a rămas în continuare neclară, dar autorităţile efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate ce a condus la această tragedie. "Acesta este un incident care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia şi prietenii celor patru copii, spre întreaga comunitate, dar şi la toţi cei care vor fi afectaţi de acest incendiu. Echipele de pompieri au ajuns rapid şi i-au scos pe cei mici din interior. Au fost scoşi din casă şi au primit de urgenţă îngrijiri medicale. Personalul nostru va avea parte de consiliere pentru a putea depăşi mai uşor impactul tragediei", a spus Andy Roe, comisarul pompierilor din Londra.

O vecină a celor patru victime a deschis o pagină de donaţii pentru a strânge bani pe care să îi doneze familiei îndurerte. "Sunt atât de descurjată de cele întâmplate şi vreu să ajut cât de mult pot şi cred că nu sunt singura. E timpul ca intreaga comunitate să se unescă şi să susţină acestă familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Patru copii, toţi sub cinci ani, au murit după ce un incendiu violent le-a cuprins locuinţa din Anglia