Antena Meniu Search
x

Trei fete și un băiat, minori, infectați cu coronavirus, au fugit dintr-un centru, la Iași. Fetele au fost găsite, băiatul este căutat

Patru minori au fugit dintr-un centru al D.G.A.S.P.C. Iaşi și nu s-a mai întors. Cei patru sunt toți infectați cu coronavirus. În scurt timp, trei dintre ei au fost prinși, însă al patrulea este încă pe străzi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.08.2020, 21:21

Toti cei patru minori sunt infectați cu coronavirus
Patru copii au fugit din izolare, la Iași. Trei au fost prinși, unul este căutat - Poliția Română
  • Polițiștii nu reușesc să îl găsească pe al patrulea minor
  • Toți 4 sunt infectați cu coronavirus

Copiii au fugit de la un centru de izolare din zona Tătărași, unde erau izolați copiii cu Covid-19.

Poliţiştii ieşeni caută un minor care a plecat dintr-un centru multifuncţional al D.G.A.S.P.C. Iaşi şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea băiatului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii Secţiei  nr. 4 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că Vizitiu Ştefan Emanuel, de 12 ani, a plecat dintr-un centru multifuncţional al D.G.A.S.P.C. Iaşi.

Semnalmentele băiatului: înălţime 1,65 m, greutate 55 de kilograme, constituţie atletică, păr blond, ochi verzi, faţa ovală, ten deschis.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastră şi un tricou de culaore albă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei fete și un băiat, minori, infectați cu coronavirus, au fugit dintr-un centru, la Iași. Fetele au fost găsite, băiatul este căutat