Antena Meniu Search
x

Video "Pe unul l-a închis în casă, pe celălalt îl bătea afară". Mama copiilor sechestrați în Buzău este în stare de șoc

Caz revoltător într-o localitate din Buzău. Doi fraţi de 13 şi 15 ani au fost sechestraţi, puşi la muncă forţată şi bătuţi cu bestialitate de doi localnici. Minorii au fost luaţi cu ambulanţa mai mult morţi decât vii şi internaţi în spital. Agresorii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 
 

de Adrian Bonciu

la 03.10.2022, 08:52

Vezi și

Cei doi frați minori lucrau pentru un vecin din sat la marginea localității, la cules de porumb. Agresorii i-au luat deoparte în câmp, i-au bătut cu pumnii și picioarele, i-au urcat într-o căruță și i-au dus în gospodăria unuia dintre ei. Deși în curtea respectiva locuiesc și tatăl unuia dintre agresori și cumnata acestuia, nimeni nu ar fi auzit țipetele copiilor.

Mama copiilor sechestrați, în stare de șoc

Alături de cei doi minori, pe câmp era şi un alt frate de-al lor, care a reuşit să fugă de agresori. Mama lor este în stare de șoc și susține că nu este pentru prima dată când copiii ei sunt bătuți.

Daniel - fratele victimelor: Ne-a luat în căruţă, ne-a dus pe câmp. I-a bătut pe ăştia mici întâi şi după aia m-a bătut pe mine. Am sărit din căruţă şi am fugit în pădure. Eu am mai fost bătut de el. 

Pe acelaşi subiect

Şi aţi depus plângere?

Daniel - fratele victimelor: Da, am depus, de multe ori. 

S-a întâmplat ceva?

Daniel - fratele victimelor: Nu. 

Mariana Sia - mama copiilor: I-a luat cu forţat cu căruţa şi i-a bătut. Şi acasă, şi pe câmp. Pe unul l-a închis în casă, l-a sechestrat, pe celălalt îl bătea afară. L-a prins un frate de-al lui şi apoi a anunţat Poliţia, Salvarea. E băgat la perfuzii, nu se mişcă niciunul, cum ar fi... în comă. Celălalt era în comă, nu mai putea să meargă. Şi pe ăla mare l-a bătut. I-a rupt trei coaste. 

Cei doi băieţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Buzău cu răni grave, dar medicii spun că starea lor e stabilă.

Adriana Bunilă - purtător de cuvânt SJU Buzău: Copilul în vârstă de 13 ani a suferit policontuzii, multiple echimoze la nivelul toracelui şi abdomenului, iar celălat copil, în vârstă de 16 ani a suferit policontuzii, fracturi costale şi pneumotorax. La acest moment cei doi copii sunt stabili, conştienţi şi cooperanţi. 

Agresorii, în arest preventiv pentru 30 de zile

Şi Direcția pentru Protecția Copilului a deschis o anchetă.

Roxana Kovacs, purtător de cuvânt DGASPC Buzău: Îndată ce starea de sănătate a copiilor ne va permite, vom continua evaluarea din punct de vedere social şi luarea unor măsuri în funcţie de situaţia care se impune. 

Localnicii spun că unul dintre agresori este cunoscut în sat pentru comportamentul său. În trecut, individul obișnuia sa iasă cu toporul sau cuțitul și să ameninţe în stânga şi-n dreapta.

Agresorii au fost reținuți de polițiști și au fost duși în fața judecătorilor. Ambii au primit arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Unul dintre ei se afla sub măsura controlului judiciar într-un dosar penal de ultraj, după ce în luna aprilie a amenințat cu toporul un polițist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Pe unul l-a închis în casă, pe celălalt îl bătea afară". Mama copiilor sechestrați în Buzău este în stare de șoc