Antena Meniu Search
x

Pensionară din Petroşani, momită cu produse de curăţat, furată de banii pentru zile negre şi înmormântare

O pensionară din Petroşani a rămas fără banii puşi de o parte pentru zile negre şi înmormântare, după ce o femeie a momit-o cu produse pentru curăţat.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.01.2020, 14:23

Poliţiştii caută suspecţii în acest caz
Pensionara a pierdut o sumă consistentă de bani - Profimedia

O pensionară din Petroşani a rămas fără banii puşi de o parte pentru zile negre şi înmormântare, după ce o femeie a momit-o cu produse pentru curăţat.

Suspecta a bătut la uşa pensionarei, s-a recomandat ca fiind agentă de vânzări la o firmă de specialitate şi i-a solicitat posibilitatea de a efectua o demonstraţie cu mai multe produse pentru curăţat.

Câţi bani au dispărut din dulapul pensionarei din Petroşani

Conform Radio Timişoara, suspecta a profitat de un moment de atenţie al bătrânei de 72 de ani şi i-a furat dintr-un dulap o importantă sumă de bani.

Culmea este că bătrâna poate nu ar fi sesizat dispariţia banilor nici până în ziua de astăzi, dacă fiul ei nu venea în vizită şi nu descoperea grozăvia.

Ancheta a scos la iveală că din dulapul femeii au dispărut 3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline şi 1.200 de lire sterline, bani pe care femeia îi adunase de-a lungul timpului pentru zile negre şi pentru înmormântare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara anunţă că s-a deschis dosar penal pentru furt şi că se speră în "identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pensionară din Petroşani, momită cu produse de curăţat, furată de banii pentru zile negre şi înmormântare