Antena Meniu Search
x

Percheziții în Alba, la o firmă de curierat. 21 de persoane, acuzate de abuz in serviciu și fals intelectual

Percheziții de amploare în Alba, la 23 de puncte de lucru ale unei companii de curierat și la domiciliile unor actuali sau foști angajați. 21 de persoane sunt acuzate de abuz în serviciu și fals intelectual, după ce ar fi semnat, în fals, dovezile de livrare pe care le-ar fi expediat instanţelor.

de Redactia Observator

la 27.06.2019, 10:03

Angajații unei companii de curierat, bănuiți de abuz în serviciu și fals intelectual
Percheziții de amploare pe raza municipiului Sebeș - Hepta

Percheziții de amploare în Alba, la 23 de puncte de lucru ale unei companii de curierat și la domiciliile unor actuali sau foști angajați. 21 de persoane sunt acuzate de abuz în serviciu și fals intelectual, după ce ar fi semnat, în fals, dovezile de livrare pe care le-ar fi expediat instanţelor. Corespondența, însă, nu ar fi fost livrată destinatarilor.

La data de 27 iunie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 16 percheziţii pe raza municipiului Sebeş şi 7 pe raza a 5 comune arondate municipiului Sebeş. Activităţile se desfăşoară la două puncte de lucru ale unei firme de curierat şi la domiciliile a 21 de actuali sau fost angajaţi ai acestora, care sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual”, a transmis, joi, Poliţia Română. 

Sursa citată a precizat că, în perioada ianuarie 2018 - iunie 2019, aceştia nu ar fi înmânat destinatarilor corespondenţa expediată de către instanţele de judecată din municipiul Alba Iulia şi ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi şi borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanţelor de judecată.

Persoanele vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba şi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi ai Poliţiei Oraşului Cugir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Percheziții în Alba, la o firmă de curierat. 21 de persoane, acuzate de abuz in serviciu și fals intelectual