Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Percheziții de amploare la clanurile de cămătari din Dâmbovița, București și Ilfov. Ar fi vizată rețeaua lui Robert Iancu, zis și Zabar

Percheziţii de amploare, în această dimineață, în peste 30 de locuinţe din judeţul Ilfov, Dâmbovița și București. Ancheta vizează mai multe persoane suspecte de camată şi şantaj sau loviri şi alte violenţe. Potrivit unor surse, ar fi vizată rețeaua creată de Robert Iancu, zis și Zabar, care ar fi dat împrumuturi între 500 şi 30.000 de lei, iar dobânzille se situau în 10 şi 100%.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 08:55

Se efectuează cercetări față de 10 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, camătă și șantaj, iar alte 30 de persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Împrumuturi cu dobânzi de până la 100%

"La data de 8 octombrie 2024, polițiștii IPJ Ilfov, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, pun în executare 37 mandate de percheziție domiciliară în 34 de locații din județele Ilfov, Dâmbovița și municipiul București. 

Vezi și

Acțiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliției orașului Otopeni, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. În cauză, se efectuează cercetări față de 10 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, camătă și șantaj. De asemenea, alte 30 de persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri. Activitatea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov, Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Poliția Capitalei. De asemenea, suportul de specialitate a fost oferit de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Totodată, la activitățile din Ilfov, operațiunea beneficiază de suport din partea IGAv din cadrul MAI. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.  Polițiștii au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, pornind de la sesizarea unei persoane privind o posibilă agresiune, pe fondul neplății întregii dobânzi, la o sumă de bani", anunță IGPR.

Potrivit unor surse, vizată ar fi rețeaua lui Robert Iancu, zis și Zabar, care ar fi dat bani cu camătă, între 500 și 30.000 de lei, cu o dobândă între 10% și 100%.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Percheziții de amploare la clanurile de cămătari din Dâmbovița, București și Ilfov. Ar fi vizată rețeaua lui Robert Iancu, zis și Zabar