Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Percheziții de amploare la mai multe hoteluri frecventate de migranți, în Timișoara. Majoritatea dintre ei nu aveau acte: "Este unul care îi bagă noaptea"

Acţiune de amploare, ieri, în Timişoara. Mai multe hoteluri, pensiuni şi zone frecventate de migranţi au foste percheziţionate de poliţiştii de frontieră.

de Redactia Observator

la 14.01.2023 , 09:15

Sute de oameni au fost legitimaţi, iar cei găsiţi fără forme legale, au fost duşi la audieri. În plus, un microbuz plin de persoane care a trecut ilegal granița a fost depistat de oamenii legii la punctul de trecere a frontierei Nădlac II.

La primele ore ale dimineţii poliţiştii de frontieră, echipe de la Inspectoratul General pentru Imigrări, jandarmi şi poliţişti locali s-au îndreptat spre pensiunile şi hotelurile din Timşioara frecventate de migranţi.

Marian Costea, administrator pensiune: Este unul care îi bagă noaptea. Ăştia cum au intrat, habar nu am, că eu m-am dus şi am controlat pe camere

Vezi și

De asemenea, în urmă cu două nopţi, poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II au depistat 31 de cetăţeni din Bangladesh, Pakistan şi Guineea care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două mijloace de transport. Toţi au recunoscut că voiau să ajungă ilegal în state din vestul Europei.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră spun că astfel de acţiuni vor continua. Statisticile arată că la graniţa de Vest, migraţia ilegală a scăzut cu 70%.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Percheziții de amploare la mai multe hoteluri frecventate de migranți, în Timișoara. Majoritatea dintre ei nu aveau acte: "Este unul care îi bagă noaptea"